[EN][HU][IT][ES]

Események, vélemények

Tóth Bálint kifakadt,
a magyar játékosok mentalitása borzasztó

2013. március 30.


A Ferencvárosi TC szombaton 4-0-ra ütötte ki a Lombard Pápa FC-t az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A vesztes csapat trénere, Tóth Bálint érdekes nyilatkozatot tett a lefújás után.

"Gratulálok a Ferencvárosnak a megérdemelt győzelemhez, sőt… Ma alárendelt szerepet játszottunk, mint egy NBII-es csapat, úgy szerepeltünk, a játékosaim nem fogták fel, hogy veszélyes helyzetbe is kerülhetünk. Behatárolt lehetőségeim vannak ennek orvoslására. Négy-öt játékosunk is otthon maradt. Kenesei, Orosz nincs, Arsity beteg volt. Folytathatnám, hogy a hét elején 11-13-an vagyunk, majd a hétvégére 15-en. Vírusfertőzés ment végig a csapaton, s nem bő a keret. A fiatalok nem tudják bizonyítani, hogy érettek az NBI-re. Lajos egy példakép, nélküle sokkal kevesebb pontunk lenne. Ma is rajta múlt a tisztes vereség. A realitás nálunk az, hogy a bennmaradás a cél.

Vannak akik megijednek és háttal mennek ki a pályára, a magyar fiatalokat érdemes összevetni a külföldi fiatalokkal, a gondolkodásban, mentalitásban hatalmas a különbség. Az őszi és a mostani csapatom közt a különbség ég és föld, de a vezetők akarják az NBI-et.

A magyar játékosok nem veszik fel, ha az edző megdöglik, kirúgják. Egy ilyen kerettel három fronton nem lehet harcolni. A magyar játékosok mentalitása borzalmas. Olyan a társadalom, hogy ilyen emberek nőnek fel. Az utánpótlásról nem is beszélve. Nekünk megtanították a munkát, az olyanok, mint Rákosi, Albert, Novák, Ihász.

Az öltözőben azt mondják, hogy ez a hatvannégy éves öreg szatyor ne dumáljon.

Köszönöm, egy élmény volt."


Forrás: www.totalsport.hu

Egyetértünk - AFCK a fentiek változtatását biztosítja!

© 2013 all rights reserved afckfootball.com • Powered by - XLS.HU   PageRank ikon ingyen [F]